Práce u nás
Firemní kultura
Naše úspěchy v současnosti i budoucnosti určuje naše konkurenceschopnost.
Jak jí změřit? Být lepší než ti ostatní. Paretovo pravidlo říká, že 80% bohatství si rozdělí 20% nejlepších. Chceme být mezi nejlepšími firmami v našem oboru. Cílem našeho podnikání není primárně zisk, cílem je být mezi nejlepšími. Úroveň ziskovosti je jen obrazem toho, jak se nám v tomto úsilí daří.
Jak jí dosáhnout? Před více než 100 lety prohlásil jeden z nejznámějších československých podnikatelů T. Baťa, že všechno je možné, když umíš a chceš. Výstižný recept, jak být nejlepší vyjádřený dvěma slovy. „Chtít a umět“ je základem naší firemní kultury.
Hledáme zaměstnance, kteří chtějí a umí i ty kteří zatím neumí, ale chtějí umět. Takoví spolupracovníci jsou a budou zárukou dlouhodobé konkurenceschopnosti a tím i prosperity naší firmy. U těch, kteří jsou nebo budou mezi nejlepšími v oboru, je při použití Paretova pravidla pravděpodobné že odměna, kterou si za svou práci zaslouží bude vyšší než obvyklá.
Otevřené pozice
Firemní benefity
Pracovní doba všech zaměstnanců je oproti běžnému standardu 8 hodin zkrácena na 7,5.
Zaměstnanci ve výrobě mají možnost si dále přivydělat prací přes čas a v odpoledních směnách, které jsou oceněny příplatky. Pracovníci na vybraných pracovištích, kde to charakter práce vyžaduje, mají nadstandartně časté bezpečnostní přestávky.
Všichni zaměstnanci mají možnost čerpat hodiny odpracované nad rámec pracovní doby také jako náhradní volno.
Všichni zaměstnanci mají možnost odměny v rámci pravidelně vyplácených prémií a odměn.
Prémie jsou vypláceny na základě měsíčního plnění měřítek definovaných specificky pro daný úsek (pracoviště nebo tým).
Odměny jsou mimořádné a vyplácí se v rámci nadstandartního nasazení zaměstnanců.
Zaměstnanci mohou získat pravidelně vyplácený příspěvek na penzijní připojištění, který pokud je čerpán až v důchodovém věku, nepodléhá obvyklým daním a srážkám.
Bez jídla to nejde.
Ve vlastní jídelně servírujeme obědy ze dvou restaurací, z nichž jedna je oceněna titulem Michellin Bib Gourmand. Cena oběda pro zaměstnance je od 30kč za celý oběd včetně polévky a pití.
Během dne je v provozu také firemní kantýna.
Všichni zaměstnanci mají automaticky nárok na pět týdnů dovolené. Vedení se snaží všem vyjít maximálně vstříc při jejím plánování.
Každý zaměstnanec u nás dostane tolik odpovědnosti, na kolik projeví, že chce a umí. Možný je kariérní postup zaměstnanců do managementu i přesuny v rámci oddělení např. na kvalifikovanější a lépe oceněnou pozici.